At vælge lysekrone belysning til dit hjem

Med sådan en bred vifte af lysekroner tilgængelige er i dag der altid at perfekt til ethvert hjem. Med en række stilarter, kan design og finish til at vælge fra at vælge en lysekrone være så meget af en kreativ proces, som du ønsker det skal være. Hver lysekrone tilføjer et strejf af klasse til ethvert rum og varme eller dynamik ind i enhver atmosfære. Stilarter kan variere fra stort til moderne og æstetisk tiltalende. Lysekroner supplerer andre belysning godt og vil tilføre værdi til dit hjem.
Når du vælger en lysekrone i en spisestue, er den victorianske stil stærkt anbefales som denne populære design vil tilføje ro og berolige til et værelse, der kan være kaotisk på selv bedste tider. Der er altid populære valgmuligheder at vælge imellem i smedejern og Crystal stilarter til toppen af listen. Nogle lysekroner kan hænge alene som et center stykke funktion, der vil klæde op i ethvert rum. Vælg fra det enorme opbud af finish og skygge stilarter at finde et design, der vil skabe et værelse i moderne stil med et strejf af kærlighed til kunst. Lysekroner kan variere dekorative stilarter for at skabe et moderne, dramatiske, enkle, elegante og formelle udseende.
Lysekroner tilgængelig stilarter omfatter Tiffany, victorianske, Art deco, South western, tropiske, krystal, overgangsbestemmelser, tidlige amerikanske, Lodge stil, lunefuld, gamle verden, Oriental, traditionelle klassikere, land sommerhus, arkitektonisk og mission stil. Hver lysekrone stil kan fungerer bedst i sin egen indstilling om til et moderne look, flimrende elegance, afslappet eller glat og skinnende. Find den perfekte finish til dit værelse, og det vil gøre underværker med eksisterende møbler og stil. Finish spænder fra hvide eller beige, Flerfarvet, poleret guld eller messing, krystal, poleret nikkel eller krom, træ, rattan, jern, mursten, bronze, rust og antikke eller satin messing. Typen af lysekroner kan omfatte Center bowl, ingen skygge, pot stativer, krystal og skygge stearinlys.
Chandelier Installation
Før du begynder installationen check vil boksen loft elektrisk at sikre et nyt lys støttes sikkert. Hvis det nye lys er omkring den samme vægt som den gamle lys, bør derefter boksen elektriske være stand til at støtte den nye lampen. Når hængende over et spisebord, Center lys i midten af bordet med 30″ afstanden mellem bordpladen og lys, til at forhindre enhver bumper hoveder. Når du køber pærer, skal du mindske pære effekt, når større antal pærer er påkrævet. For eksempel, kunne en 2 socket lys være udstyret med to 60 watt pærer, en lysekrone med tre eller flere lettere sockets er sandsynligvis mere velegnet til 40 watt pærer. Når korrekt pærer er installeret, bør Lysekronen afgiver tilstrækkelig lys dækning uden blinding nogen. Lysdæmpere er nyttige, da de tillader dig at justere lys til dine krav.
Rengøring lysekroner billigkrydsfiner.dk
Det er altid en god ide at rengøre din lysekrone mindst en gang om året for at holde det ser rent og skinnende. Før du starter, tænde lysene på mindst 10 minutter før du begynder så løgene kan køle. Aldrig rent lysekrone mens lysene er tændt, dette kunne føre til en brændt hånd. Hvis du vil fjerne brikkerne derefter adskille lys i sektioner eller udarbejde et billede af hvordan lyset passer sammen så du ikke vil være kuldkastet og benovet senere, når de forsøger at sætte brikkerne sammen igen. Placere et tæppe eller en dyne under lys at fange nogen stykker af det lys, der kan falde. Holde armatur i samme sted som du ren og ikke vende det rundt, som dette kan stamme strømkablet.
Når du er klar til at begynde, fjerne trimning som vedhæng og placere i container. Rengør med mildt rengøringsmiddel og derefter skylles i varmt vand. Jo varmere vand de mindre steder. Når rengøring guirlander, placere under vand på arm længde til at stoppe fra sammenblanding. Altid bruge milde rengøringsmidler som skrappe rengøringsmidler kan gøre vedhæng, sprødt og sværtede. Mange mørkere med alderen, men det er altid godt at forsinke dette så længe som muligt. Når rengøring kroppen af lyset, anbefales det at bruge en tør, fnugfri klud til det bedste mulige resultat. Husk at støv pærer samt disse er give væk til renholdelse af lyset. Erstatte alle lys stykker på Lysekronen og let polere det for at fjerne enhver resterende steder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.