7 skridt til at fjerne kreditkort gæld

Her er 7 retningslinjer for sund fornuft at fjerne kreditkort gæld:

1) må lave en budget oversigt over alle dine faste udgifter. Husleje eller prioritetslån, Bilforsikring, bil betalinger, mobiltelefoner, utilities, Kviklån dagpleje, fast lån, osv. Prøv derefter at estimere et fornuftigt budget for skønsmæssige emner som fødevarer, drikkevarer, Renseri, osv.

2) gøre en anden liste over alle dine udestående saldi og sortere efter saldo, minimum betaling samt renterne, hvis du har flere kreditkort gæld.

Du tror måske, det klogeste at gøre afbetale kreditkort med den højeste rente. Men der er 2 foretrukne metoder til følge.

Først, skal du først reducere antallet af kreditkort. Betale den mindste balance først med større betalinger, indtil antallet af kreditkort du har gæld er ned til en. Din ultimative mål er nul, eller når du kan betale din månedlige saldo i fuld hver måned.

Anden strategien er at betale restbeløbet på nogen kort over 50 procent af dit kreditmaksimum, fordi saldi over dette niveau kan forårsage din kredit score til at mindske.

3) skal du bruge kontanter eller betalingskort fra din checkkonto. Du kan ikke bruge, hvad du behøver.

4) ser for ekstra indkomst. Sandsynligvis din husleje eller prioritetslån er din største udgift, så Overvej en værelseskammerat. Hvis du kan lide dit lejlighedsvise privatliv, overveje en internationale studerende i kortere perioder.

Overveje at starte en Blog. Blogger og WordPress blog platforme er gratis. Hvis det bliver populært, slag på nogle annoncer med Google Adsense. Din første udbetaling vil blive udstedt, når du nå $100.

5) ser efter de små ting der tilføjer op i dine udgifter. Måske ændre din mobiltelefon plan, hvis du konstant går over de månedlige minutter? Hvad med at $2,75 Starbucks latte eller cappuccino dagligt arbejde? Det er næsten $7.000 om året!

6) ikke tilmelde dig med et nyt kreditkort med en 0% APR for de første 6 måneder.

Du modtager sikkert en masse junk mail lokke dig til at tilmelde dig med et nyt kreditkort med en 0% APR for de første 6 måneder før det springer til 24% eller endda højere. Derefter vil 6 måneder senere du overføre din enorme balance til et andet stykke plastik. Desværre, den største risiko er de blot giver dig mere kredit til at bruge, og antallet af kort og ansvar øges.

Medmindre du er yderst disciplineret, virker dette ikke virkelig så du ender med større og dybere i hullet! At reducere antallet af kreditkort er målet.

7) ikke får en konsolideret banklån til at betale din gæld.

Logisk, er et 12% lån APR mindre end 24% APR på et kreditkort. Det lyder som gode råd, fordi du ikke kan bruge, hvad du behøver. Du vil blive bedt om at have alle dine kort, skåret op (undtagen måske en med en lille kreditmaksimum) og du har reduceret antallet af kreditkort.

Din bank kan dog ikke godkende din låneansøgning, hvis de har ingen sikkerhedsstillelse, eller hvis din gæld til Service-forholdet er for højt. Ofte, er en cautionsmænd ofte nødvendig. Disse typer af lån er ikke som almindelige lån til en bil eller hus, hvor de kan generobre det bør du standard på dine betalinger.

Men hvis du vælger denne metode og standard på dette lån, enten din cautionsmænd vil ende med at betale regningen (og virkelig få dem vred!) eller at miste dine aktiver, forudsat, at du ejer en. Den ultimative undergang er, du kan ende i konkurs. Det er bedre at forstyrre én kreditgiver end at tabe hele dit hjem.

Forskning, uddanne, få kreative, og komme ud af kreditkort gæld nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *