Astmakontrol af: Tips til at helbrede din astma naturligt

Med over 17 millioner mennesker i USA alene lider af astma og derfor søger en form for astmakontrol, denne respiratory sygdom har vist sig for at være en meget invaliderende hindring for optimal sundhed. Vejrtrækning er selve essensen af livet og for denne sygdom at hindre dens naturlige proces, en effektiv astmakontrol bliver afgørende.

Karakteriseret ved hvæsende vejrtrækning lyde, trykken i brystet, vejrtrækningsproblemer og til tider hoste magi og ondt i halsen, havde jeg min første astma angreb som barn og op indtil omkring 6 år siden havde disse angreb temmelig ofte. Det gjorde mange søvnløse nætter (derfor med at nå for min ventolin inhalator) og kedelige dage låst i døre. Det var simpelthen fordi jeg ikke har hjerte-kar udholdenhed til at modstå spille kombineret med ekstra frygten for allergiske reaktioner over for græs, støv eller endda et venligt klap på skulderen, som kunne udløse et astmaanfald når som helst landing mig helt tilbage i sengen for en w EEK minimum.

Dette (med acne og sløvhed) var min sundhedstilstand for år, indtil jeg begyndte at tage Yoga, overvejer sin milde, men meget effektiv evner til at udøve krop uden nogen energisk krav. Jeg blev introduceret til Pranayama, Sanskrit navn for vejrtrækning øvelser og fik at vide om fordelene ved sådanne teknikker som bælge vejret for astmakontrol og blev også vist hvordan sådan enklere Square vejrtrækning øvelser

kunne være til gavn for kurere og forebygge astma samt forbedre min generelle sundhed.

Forfatter af komplet illustreret bog af Yoga, Swami Vishnu-Devananda erhvervsområde til at kurere mange patienter med astmasymptomer ved at korrigere deres vejrtrækning vaner og med indførelsen af en ordentlig kost og motion. Baseret på mine erfaringer, jeg vil nu give dig med lignende og ajourførte oplysninger om forsøgte- og sande teknikker og metoder til at opnå succes og permanent astma styre teknikker.

Det første skridt at huske når du indånder er at gøre en bevidst indsats for at sikre, at det sker dybt. Dette kan kun nås i første omgang af bevidst indsats, men med tiden og praksis bliver det en naturlig proces, som om det var hele tiden tænkt at være.

For at få den mest mængden af luft med en minimal indsats, sørge for, at når indånding, du tillader for kuplen på maven har en passiv kurve. I modsætning til populær tro og instrukser vocal trænere og endda nogle læger, ikke hæve skuldrene eller stivne mellemgulvet når indånding som dette bremsende tilstrømningen af luft i lungerne.

For en god illustration af naturlig vejrtrækning som beskrevet ovenfor, observere simpelthen et spædbarn.

Du vil bemærke en baby altid ånder dybt fra underlivet selv om det er med en tilsyneladende ubesværet tilgang. (Jeg tror det er en anden grund til hvorfor de store seere og profeter siger “at lære fra små børn eh?”

En simpel test for at fastsætte korrekt vejrtrækning vaner bliver følgende øvelser. Når udfører dem, sikre, at de er gjort på tom mave og et sted med masser af frisk luft. Sørg også for, at du trækker vejret gennem næsen så ofte som muligt.

Astmakontrol af: Vejrtrækning øvelser til brug

1. indånding og udånding:

-Enten lægge fladt på en seng eller sidder oprejst begynde at trække vejret dybt, ved hjælp af et stopur eller metronom til at holde styr på tiden. Det ønskede forholdet er 1:2. Minimumstid for indånding bør være 4 sekunder gradvist bygge op til 16. (Med tid til udånding nu er 8 sekunder gradvist bygge op til 32) bevidst udføre denne spændende øvelse i flere uger.

2. inhalation-opbevaring-udånding

-Når du er korrekt etableret i øvelse #1 er den næste fase omfattede fastholdelse. I gamle yogiske tekster, kræves forholdet ville være 1:4:2 (indånding og udånding, fastholdelse) minimum planlægge igen for denne øvelse er 4 sekunder, gradvist bygger op til et maksimum på 16 sekunder (indånding, der er) praksis dette i flere dage eller uger indtil du mestrer bliver det, og det anden karakter.

Selvom fra angivelserne ovenfor, vil du bemærke, at mere vægt er lagt på korrekt vejrtrækning over kost som et trin til en naturlig astmakontrol, Husk på at det anbefales, at du undgår Slim-dannende fødevarer såsom animalsk kød og produkter, mest korn , Junk og forarbejdede fødevarer og endda nogle såkaldte helsekost produkter såsom soja, gær, Braggs flydende aminer og eddike.

Afholdenhed fra de ovennævnte produkter er et must og en kendsgerning, der har været i kraft i flere programmer med henblik på at korrigere luftvejssystemet som den “ånde bevarer Program For astmatikere” udviklet af russiske, Dr. Buteyko. Inden for uger af fastholdelsen af denne rådgivning, har mange kroniske astmatikere været i stand til at opgive brugen af ventolin inhalatorer.

Erstatte disse elementer med frugter, Leafy og rodfrugter og hvis ønskede mindre skadelige fuldkorn som brune ris, Quinoa, Amaranth og hirse lejlighedsvis.

Kontroller også at kombinere dine måltider ordentligt og ikke at indtage væske af enhver slags mens man spiser så ikke at snøre korrekt bevægelse af de indre organer, der ligger nedenunder alle vigtige mellemgulvet. Derudover gøre for at undgå brugen af mikrobølger, konventionelt dyrkede råvarer og forurenet vand fra hanen til dine optimal sundhed.

Astma behøver ikke at være en del af dit liv længere; Du kan også effektivt anvender disse metoder til naturlige astma med trinene ovenfor. Så Styrk dig selv for en vellykket astmakontrol i dag med korrekt vejrtrækning og diætetiske vaner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.