5 tips til at købe Custom Vinyl Decals Online

Det har aldrig været nemmere at købe custom vinyl decals og andre typer af brugerdefinerede skiltning. Fra brugerdefinerede væg bogstaver og magnetiske tegn til båd bogstaver og registreringsnumre, kan du designe din egen skiltning eller har et team af designere gøre det for dig med et par enkle klik med musen. Her er fem tips til køb af vinyl grafik online:

1. kig for alsidighed

En god online brugerdefinerede tegn shop skal kunne udfylde en række forskellige typer af ordrer. Når det kommer til brugerdefineret vinyl decals, for eksempel, bør de give alt fra auto decals og klistermærker til bageste vindue decals og brugerdefinerede væg grafik. Ved hjælp af en full-service online tegn selskab vil gøre det muligt for dig at få alle dine skiltning behov opfyldt, herunder de brugerdefinerede tegn, brugerdefinerede bannere, vehicle Bogstavernes og digital decals.

2. aktualitet er nøglen

De mest velrenommerede online kilder for brugerdefinerede skiltning vil forpligte sig til at yde den hurtigste bestillings-udskrivning til de bedste priser. Et tegn på online shop bør kunne afsende din ordre inden for tre dage af din accept af det endelige bevis. For store ordrer, skal butikken være villig til at give dig en shipping dato og hjælpe dig med at imødekomme dine behov.

3. garantier er et Must

Der er mange ringere produkter på markedet, så tegn butikken du vælger bør stå bag hvad de sælger. Selv om levetiden for tilpassede vinyl decals og andre skiltning kan afkortes af ugunstige vejrforhold, bør du modtage mindst en begrænset 1 års garanti mod peeling, fading eller svigt.

4. simple Design trin

Firmaet tegn du vælger skal gøre det nemt for dig at designe dit eget tilpassede vinyl decals. De skal have en brugervenlig grænseflade, som du kan bruge til at indtaste tekst og vælge indstillinger som skrifttyper, dimensionering, afstand, farve, grænsekontrol, skygge og andre effekter. Du bør også kunne uploade dit logo, billeder og andre grafiske elementer i grænsefladen. Når du opretter dit design, bør du kunne få det til at gøre sikker på det er præcis, hvad du vil vist.

5. ligetil Installation

Når du modtager din custom vinyl decals, bør du også modtage nem at følge installationsvejledningen. De bedste online virksomheder give dig med nogle af de materialer, du har brug for, når din ordre overstiger $30 eller deromkring. På samme måde, bør selskabet give dig med instruktioner om, hvordan du fjerner custom vinyl decals, samt hvordan man passer dit køretøj bogstaver.

Ved hjælp af custom vinyl decals og andre former for skiltning er en fantastisk måde at reklamere for din virksomhed, udtrykke din personlighed mens accessorizing dit køretøj, og giv venner og familiemedlemmer personlige gaver. Når du finder en velansete skilt virksomhed, kan du drage fordel af den nyeste teknologi og bruge deres online værktøjer til at oprette din egen mesterværk fra komfort i dit hjem eller kontor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *